Zamieszczone przez greg505
Chlupotanie paliwa - irytujący odgłos
Zwiń
X
-
Nikt tutaj się nie wsłuchuje i nie przesadza tylko to jest naprawdę wqrzające, miałem nowe O1, O2 Tour, jeżdziłem Seatem Leonem, Vectrą C, Golfem3 obecnie mam jeszcze VW Up'a i w żadnym z tych aut nie występowało/uje takie zjawisko jak w O3, tutaj nawet czasami radio nie pomaga a każdy kto jedzie ze mną pierwszy raz i usłyszy zaraz pyta co to tak słychać..
Komentarz
-
-
Z waszych wpisów wynika, że po prostu ten model tak ma. Jeden twierdzi, że mocno u niego słychać a drugi, że ledwo słyszalne…myślę, że to wynika głównie z różnicy w podejściu do sprawy
Także skoro ten typ tak ma, a według mnie (mam nadzieję, że nie tylko), nowy samochód nie powinien mieć tego typu problemu to przy najbliższej okazji wybiorę się do ASO i przedstawię sprawę. Podejrzewam, że rozłożą ręce, ale jeśli w całym kraju zaczęliby przyjeżdżać ludzie do ASO z tą samą sprawą to może by to przyniosło jakiś skutek. Proszę nie odbierać tego jako nawoływanie do zbiorowego "buntu" Pewnie model po liftingu już nie będzie miał tego problemu.
Mnie osobiście to drażni i jeśli ASO z tym nic nie zrobi to będę wyciszał samochód na własną rękę.
A tak poza tym to muszę powiedzieć, że w każdym innym aspekcie jestem super zadowolony z zakupu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJak w O1 albo O2 chlupalo paliwo (tak, chlupalo, tylko jest to mocno zalezne od jego ilosci) to nikomu to nie przeszkadzalo, a w O3 to pojawili sie jacys strasznie przewrazliwieni uzytkownicy. :shock:Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz